Organizacija nepozabne poroke,
ki bo pisana na kožo paru in
kjer bodo uživali vsi prisotni.
Pon-Pet
9.00-17.00

tatjana@chicweddings.si
+386 40 746 331
Kranj, Slovenia

Facebook
Pinterest
Instagram

Zimska poroka

Nekako je v navadi, da se poročamo spomladi in poleti, oziroma od maja do septembra. Če ne dobite datum na kateri od top poročnih lokacij, boste svoj termin mogoče predstavili na april ali oktober in tvegali slabo vreme. Ampak kaj pomeni slabo vreme? 🙂 Strinjam se, da dež ni najboljša opcija za poročni dan, tudi ne temperatura nad 35 stopinjami. Vsi si na svoj poročni dan predstavljamo sonce in zmerne temperature.

Ampak kaj če bi se odločili za snežno romantiko? Ali imata oba rada sneg, smučanje, vročo čokolado…? Potem je zima idealen čas za vajino poroko. Priporočljivo je imeti slavnostno večerjo v zaprtem prostoru, ampak je obred vsekakor lahko na prostem. Eno uro bodo povabljeni že zdržali 🙂 Zimske poroke so vsekakor enako čudovite kot spomladanske.

                                          

Zimske poroke ponujajo veliko »sezonskih« detajlov. Od čudovitih belih in srebrnih namiznih dekoracij do močnih rdečih cvetličnih aranžmajev. Po dolgih poletnih mesecih v nude in pastelnih odtenkih z vajino dekoracijo bosta definitivno izstopala. Ampak, eno stvar moramo imeti v mislih pri planiranju zimske poroke. Poroka ne sme izgledati kot prednovoletna zabava.

                                            

                                                   

Zimske rože in zelenje so čudoviti. V dekoracijo vključite umetni sneg, velike sveče in lanterne, storže, verižne lučke… Ne pozabita, da morajo biti vabila v stilu zime, tudi, če jih bosta pošiljala poleti. Naj povabljeni takoj dobijo predstavo o vajinem dnevu.

                                                

Še ena prednost zimske poroke je, da se lažje planira kot poletna. Razlog je, da so večinoma lokacije proste, tudi fotografi, snemalci, vizažisti, slaščičarji… Še zmeraj, dobro je imeti vse rezervirano vsaj pol leta vnaprej. Dodajta svoji poroki še kakšne zimske detajle, zaradi katerih vsi komaj čakamo ta poletni čas. Lahko je to pult z vročo čokolado in čajem ali  kotiček za počitek s toplimi dekicami.

                          

Vsi se veselimo »zimskih« jedi in slaščic, naj bodo tudi one del vajine poroke. Naj bo sladka miza okrašena v zimskem stilu z belimi in srebrnimi muffini in cakepopsi. Okrasite torto z zimskim zelenjem in umetnim snegom ter postrezite na lesenem stojalu.

                                   

Sama sem se poročila pozimi. Prijatelji so govorili kopitarjeva kobila… Ja, mogoče je nekaj resnice v tem. S partnerjev imava oba rada zimo in sva si zmeraj predstavljala svoj dan na snegu. Če se odločita za zimsko poroko, ste lahko prepričani, da bo ta dan popoln. Moram opozoriti neveste naj se pripravijo, da jih bo zeblo, ker boste zaradi slik sigurno slekle krasne krznene bundice in plašče 🙂 Prilagam še nekaj idej za zimske poročne šopke 🙂

 

                                                 

                                           

Photos: www.pinterest.com

    

Comments

  • Klara
    Reply
    1 decembra, 2017

    Res lepo. Super nasvete delite!

Leave a reply