Organizacija nepozabne poroke,
ki bo pisana na kožo paru in
kjer bodo uživali vsi prisotni.
Pon-Pet
9.00-17.00

tatjana@chicweddings.si
+386 40 746 331
Kranj, Slovenia

Facebook
Pinterest
Instagram

Koordinacija porok

Brezskrbno uživajta v svojem dnevu

Dan D se bliža s svetlobno hitrostjo in za bodoča mladoporočenca je 2 – 3 tedne pred poroko navadno najbolj stresno obdobje.

 

Kako se temu izogniti?

 

Moj predlog bi bil, da spakirata kovčke in gresta (namesto na medene tedne) na predporočno potovanje, kjer se bosta izognila celotni živčni vojni in se ponovno zaljubila drug v drugega.

 

Vem, drzen nasvet…

 

Ampak šalo na stran, velikokrat se izide tako, da je tik pred zdajci treba urediti še 1001 malenkost, kar je lahko – že tako vznemirjenemu paru – hitro odveč.

 

Vendar se pari s tem redko strinjajo, saj želijo imeti stvari pod kontrolo oziroma potrebujejo občutek, da so dovolj blizu za kakršnekoli nujne opravke tik pred poroko.

 

Na srečo obstaja tudi srednja “živcem prijaznejša” pot…

 

Pot s poročno koordinatorko oziroma z mano : )

 

Naj razložim…

 

S parom, s katerim sodelujem že od samega začetka (pri organizaciji poroke), smo do samega dogodka navadno že “stari znanci” oziroma smo na takšnem nivoju zaupanja, da se na poroki brez dvoma lahko resnično sprostita in zaneseta name, da bo vse potekalo po planu.

 

Dalj časa, ko se družimo, bolj samostojno lahko potem razrešujem morebitne zaplete (na primer z izvajalci) tik pred poroko, saj mi bo kristalno jasno, katero alternativo izbrati, da bosta nad končnim izidom preprosto navdušena.

 

Roko na srce… paru o vseh možnih zapletih pred poroko niti ni treba vedeti, saj se da – z mojimi več kot 8 letnimi izkušnjami – vse hitro in kvalitetno urediti tudi brez tega, da se vaju izpostavlja dodatnim pritiskom in stresu.

 

V kolikor si poroko organizirata sama, a si tik pred ključnim trenutkom zaželita nekaj pomoči in podpore, pa obstajajo še druge možnosti sodelovanja z mano…

 

 

Svoje moči združimo dva tedna pred poroko…

 

Verjemita…

 

Dva tedna pred poroko vama pomoč tretje (seveda izkušene) osebe lahko pride še kako prav, saj je tik pred zdajci navadno bolj kaotično kot romantično obdobje in zato se pari v tej fazi velikokrat odločijo za mojo pomoč. Tako ju razbremenim najbolj nadležnega dela organizacije ter večino odgovornosti in dogovarjanja prevzamem nase…

 

 

Vidva pa se lahko v tem času bolj posvetita drug drugemu.

 

In kaj je najboljše?

 

Seveda bom z vama tudi na sam dan poroke, kjer bom “držala vse vajeti v rokah”, da bosta vidva lahko sproščeno uživala, saj bom sama poskrbela, da bo poročni dan potekal nemoteno.

Na sami poroki pazim na protokol, koordiniram izvajalce, skrbim za časovnico, usmerjam svate in sodelujoče… skratka skrbim, da vse poteka točno po vajinih načrtih.

 

Obstaja pa še tretja možnost našega sodelovanja…

 

Name se lahko zaneseta na dan vajine poročne pravljice…

 

Presenečena bi bila, kolikokrat so sestre, mame, prijateljice ali babice tiste, ki na poročni dan doživljajo pravo agonijo in stvari dobronamerno jemljejo v svoje roke.

 

Kar se pa na žalost ne izide zmeraj po planu…

 

Da to preprečimo, sem pripravljena poskrbeti samo za koordinacijo poroke, tudi če pred tem ne bomo sodelovali oziroma se bomo dobili samo na informativnem sestanku, da mi zaupata vse podrobnosti.

 

Tako se boste lahko vsi prisotni popolnoma sprostili, saj se bodo izvajalci namesto na vaju, z vprašanji in morebitnimi zapleti, obračali name.

 

Od vsega najbolj pomembno je, da…

 

Uživata v dnevu, ki že tako prehitro mine.