Organizacija nepozabne poroke,
ki bo pisana na kožo paru in
kjer bodo uživali vsi prisotni.
Pon-Pet
9.00-17.00

tatjana@chicweddings.si
+386 40 746 331
Kranj, Slovenia

Facebook
Pinterest
Instagram

Poroka na Tenerifih

Poroka na Tenerifih

Tenerife… Eni mu pravijo raznolik otok, drugi otok neodkritih lepot, tretji otok večne pomladi. Mene pa spominja na neskončno turkizno morje, bose neveste na peščenih plažah in obrede pod palmami.

Konec meseca bomo prvič organizirali poroko na tem rajskem otoku. Par, ki si je zaželel nekaj nevsakdanjega, kjer bo v ožjem krogu družine in prijateljev prisegel na večno ljubezen. Oba sta navdušena nad največjim izmed kanarskih otokov in smo se, raje kot za morsko poroko na slovenski obali, odločili prav za lokacijo kjer sta se spoznala.

Verjamem, da je vsaka ljubezenska zgodba posebna in da mora zato biti tudi vsaka poroka. Zmeraj se trudim spoznati par čim boljše, da bi jima lahko pomagala na vseh področjih planiranja poroke. Res je, ko smo začeli z iskanjem lokacij v Sloveniji in smo v mislih imeli dekoracijo iz palminih listov in oljčnih vej v kombinaciji s turkizno. Na vsakem ogledu sta Maja in Boštjan razmišljala kako bi lokacijo preuredili, da bi čim bolj spominjala na mesto njunega prvega poljuba. Sicer se z dekoracijo da veliko narediti, zato sem jima upala predlagati poroko na Tenerifih.

Nekaj dni zatem je padla odločitev in smo začeli z načrtovanjem 🙂 Toliko časa pred predvidenim datumom poroke smo dobili letalske karte iz Italije za celo družino in bližnje  prijatelje zelo ugodno. Ko smo uredili vse tehnične zadeve, sem si začela prestavljat možnosti za obred na plaži. Vsi detajli od vabil do nevestine dekoracije v laseh bodo v morskem stilu.

Sedaj imamo večino stvari urejenih. Za nekaj so poskrbeli dobavitelji iz Slovenije, za ostalo lokalni ponudniki s Tenerifov. Bodoča mladoporočenca sta si zaželela bolj enostaven obred in dekoracijo s poudarkom na dobrem druženju in zabavi. Zato bomo organizirali tudi predporočno večerjo v tradicionalnem kanarskem stilu z lokalnimi specialitetami.

Zmeraj, ko organiziram poroke rada svetujem bodočim mladoporočencem, da se nekaj dni pred dnevom D izključita iz vseh dogajanj in sprostita, ter mi prepustita finalne priprave. Tekom mesecev skupnega dela ju dobro spoznam in vem, katere opcije so zaželene in katere ne pridejo v poštev 🙂 Tako bo tudi sedaj. Poroka je že dovolj velika sprememba in posledično stresen dogodek. Parom zato želim olajšati in jim prihraniti čas in energijo.

Če tudi vaju mikajo poročne lokacije izven Slovenije, bom z veseljem prisluhnila vajinim željam in vama pomagala do sanjske poroke. Vem, da je prva misel ki se poraja cena. Poroka v tujini ni nujno dražja kot v Sloveniji. Zelo pomembno je pravočasno začeti z načrtovanjem. Zaradi izjemno dobrega položaja, so Tenerife res otok večne pomladi, kjer je klima tekom celega leta prijetna in primerna za izvedbo obredov na prostem. Potni stroški in stroški namestitve so posebno v mesecih izven sezone dopustov lahko zelo nizki.

Tenerife in Kanarsko otočje so na splošno idealna poročna lokacija za vse, ki imate radi sonce in morje in to tekom celega leta 🙂 Za vsa vprašanja in svetovanja sem vam na voljo po e-mailu: tatjana@chicweddings.si

Gotovo vsako zimo smo na Kanarskih otokih in več o porokah tam lahko preberete v tej objavi.

Comments

 • Dijana
  Reply
  15 avgusta, 2018

  Pozdravljena,

  Z dragim bi organizirala poroko na Tenerifu na plazi, vendar res minimalisticno in samo s pricami oz.par prijateljev. Zanima me, koliko bi prisla organizacija pri vas, kar bi potrebovali nujno je torej sama poroka in pa fotograf za par uric, potem bi nadaljevali z vecerjo:) Predstavljava si “simple wedding” z belo preprosto obleko, bodoci moz v kratkih hlacah in srajci ter bosa. Obred bi zdruzili v sklop nasega dopusta. Lepo prosim za informacije, vsec mi je vasa stran! Lep pozdrav, Dijana in Marko

 • Andraž Malnar
  Reply
  30 oktobra, 2018

  Pozdravljeni,.
  s partnerko prihajava na dopust na Tenerife,.. vidim da se ukvarjate s porokami, jas pa imam drugacno zeljo,. namrec na tem dopustu ki bo me 22.11 – 6.12 , bi svojo partnerko rad zaprosil,. bi mi lahko mogoce pomagali tudi pri tem,. da ji res priredim nekaj romanticnega, ali pa ce mi lahko svetujete kje bi se to dalo in kam se lahko obrnem

  hvala, LP Andraz

 • Andreja
  Reply
  2 julija, 2019

  Pozdravljeni prosim za podrobnosti za poroko januar

   • Manca
    Reply
    4 julija, 2019

    Pozdravljeni, prosim tudi meni podrobnosti glede poroke na Tenerifih. Hvala, Manca

 • Denis
  Reply
  24 julija, 2019

  Pozdravljeni,
  Tudi mene zanima poroka na Tenerifih in seveda njena groba cena za organizaciji oziroma njen postopek.
  Hvala

 • Mirja
  Reply
  25 julija, 2019

  Pozdravljena,
  Tudi jaz bi vas prosila za podrobnosti poroke.
  Prav tako me zanima kako je z samo poroko, ce sta prisotna dva otroka, 1 in 3 leta stara. Je to ovira?
  Lp

  • Tamara
   Reply
   4 avgusta, 2019

   Pozdravljeni,
   zanima me cena poroke na Tenerifih.
   Hvala in lep pozdrav

 • Zara
  Reply
  12 avgusta, 2020

  Pozdravljeni, tudi mene zanima okvirna cena poroke na Tenerifih. Lp

 • Janja
  Reply
  5 novembra, 2022

  Pozdtavljeni, tudi mene zanima poroka na Tenerifih, skromni obred v družinskem krogu. Planiramo dopust v začetku decembra. Je možno splanirati v enem mesecu?

  Lp, Janja

 • Renata
  Reply
  14 novembra, 2022

  Pozdravljeni!zanima me poroka na Tenerifih in sicer bila bi julija 2023!Bili bi 3 jaz,partner in otrok.lp,Renata

Leave a reply