Organizacija nepozabne poroke,
ki bo pisana na kožo paru in
kjer bodo uživali vsi prisotni.
Pon-Pet
9.00-17.00

tatjana@chicweddings.si
+386 40 746 331
Kranj, Slovenia

Facebook
Pinterest
Instagram

Poročni šopek iz blaga

Si kdaj razmišljala o malo drugačnem poročnem šopku? Si si kdaj zaželela poročni šopek, ki bi ga lahko imela za vedno? Takšnega, ki bo ostal enak kot je bil na najlepši dan tvojega življenja, ki ne bo zbledel in se ne bo posušil? Mogoče je poročni šopek iz blaga prava izbira zate.

Veliko nevest razmišlja kako po poroki ohraniti poročni šopek iz naravnih rož. Prva ideja je seveda, da se šopek posuši. Nekaj časa lahko traja, barva zbledi, nabere se veliko prahu, cvetki s časom začnejo razpadati. Te procese lahko malce prestavimo, če cvetje poškropimo z lakom za lase ali z avto lakom. Še boljše je, če se šopek hrani v zaprtem prostoru, recimo v stekleni škatli, podobni širšem okvirju za slike. Vsi načini lahko samo upočasnijo »staranje« šopka.

Zato se veliko nevest odloča za poročni šopek iz blaga. Če je tudi tebi pomembno imeti poročni šopek za vedno, če ga ne boš vrgla naslednji nevesti (pa tudi, če ga boš), razmisli o trajnem poročnem šopku 🙂

Vsaka roža se dela ročno in vsaki šopek je unikaten. Zaradi različnega blaga, ki se uporablja, se šopek lahko naredi v veliko različnih stilih, odvisno od stila poroke. Svila, saten, čipka, bombaž, juta, til… Na voljo so vsi odtenki.

Še ena prednost takšnega šopka so različne možnosti okraševanja ročaja. Lahko se enostavno zavije v juto ali okrasi z diamantki, čipko ali biserčki. Vsaka roža posebej se lahko dodatno poudari z bleščicami, lesenimi perlicami ali čipko na robovih. Opcij je neskončno. Težko, da se lahko naredita dva popolnoma enaka šopka, tako boš sigurno imela unikatnega.

Nekatere neveste se odločajo v svoj poročni šopek vključiti broške z določenim pomenom. Pri poročnem šopku iz blaga je to seveda izvedljivo, saj se jih enostavno prišije. Kvačkani in kovinski  detajli, perje ali verižice lahko zelo lepo izgledajo v šopku.

Ujemajoči se naprsni šopek za ženina je absolutni must! Lahko se odločiš za naprsne šopke in zapestnice iz istega blaga za vse svate, lahko pa je cela dekoracija narejena iz podobnih, ročno delanih rož. Namizne šopke in aranžmaje iz blaga lahko po poroki podarite posebnim gostom v zahvalo. Nedvomno bodo krasili kakšen kotiček njihovega doma in jih spominjali na vajin dan.

Ena slaba stran poročnega šopka iz blaga je, da se sela dalj časa 🙂 Ravno zato, ker se vsaka roža oblikuje ročno. Zato nas, če ti je všeč ideja o takšnem poročnem šopku, kontaktiraj čim prej. Z veseljem ustvarimo tvoj unikaten poročni šopek, seveda po tvojih zamislih.

Vse poročne šopke na zgornjih slikah lahko naročite pri Chic Weddings. Več modelov naših šopkov si lahko ogledate tukaj.

Za fotografije neveste in poročnega šopka iz jute in čipke se zahvaljujem 2Lindens Photography.

Leave a reply