Organizacija nepozabne poroke,
ki bo pisana na kožo paru in
kjer bodo uživali vsi prisotni.
Pon-Pet
9.00-17.00

tatjana@chicweddings.si
+386 40 746 331
Kranj, Slovenia

Facebook
Pinterest
Instagram

Elopement

Vaju skrbi načrtovanje poroke na kateri bo 100, 200 ljudi, ker vesta, da se bosta ta dan posvečala vsem sorodnikom in prijateljem in najmanj drug drugemu? Želita preživeti ta dan sama, na vama priljubljenem mestu in početi tisto kar najraje počneta skupaj? Nekdo drug bi seveda poskrbel za poročni obred, romantično večerjo za dva in dekoracijo. Verjamem, da mislite, da govorim o poroki na eksotični plaži pod palmami, oboku z orhidejami in obredu ob sončnem zahodu. Za to tudi lahko poskrbimo 🙂 Takšno poroko imata lahko v bližini, v vama priljubljenih hribih, rečnem otočku ali v gozdu. Želita dobesedno izginiti, se poročiti in ta dan in noč preživeti sama? Potem je za vaju novi trend, vse bolj popularen v svetu, katerem se reče elopement, ali v slovenščini pobeg.

 

 

Že nekaj časa se pari v svetu prepuščajo temu poročnemu trendu. Veliko je čudovitih lokacij katere niso primerne za večja slavja, a si jih še vedno želijo za mesto svojega najlepšega dne. Za pobeg se odločajo pari zaradi praktičnih razlogov, pari, ki si želijo preprostost. Ni ravno najlepši razlog za pobeg, a ga moram vseeno omeniti. Pari kateri se soočajo s prepovedjo veze s strani ene ali obeh družin so velikokrat tisti, ki pobegnejo. Vajina ljubezen je najpomembnejša, tisto kar vidva čutita je najbolj resnično in za to se je treba boriti. Še zmeraj, je največ parov, ki si želijo pobega le zato, da bi njun dan bil zares njun. Dan, v katerem se bosta prepustila čustvom, brez skrbi glede časovnice in protokola. Dan, ki bosta preživela tam kjer sta si od nekdaj želela brez razmišljanja o tem kaj je izvedljivo. Dan in noč v katerem bosta samo drug ob drugemu,  kot bi bila nekje daleč, izven realnega časa.

 

 

 

 

V tej objavi vam predstavljam elopement Ines in Matije. V uresničevanju njunega čudovitega dne so sodelovali:

Fotografija: Sanjas Visuals

Frizura in Makeup: Makeup by D

Torta: Yammy Tammy

Nakit: AL-SA unikatni izdelki

Organizacija in dekoracija: Chic Weddings

 

 

Pobeg poroka je bila v boho stilu tako kot sta tudi onadva. Lokacijo v gozdu, ob reki smo izbrali ravno zaradi njunih skupnih interesov in ljubezni do narave. Čudovite fotografije so nastale tudi na plaži, v vodi, ob tipiju kjer je bil za njiju urejen poseben kotiček na koži in blazinami. Matija profesionalno igra bobne in za to poroko nismo potrebovali glasbenikov temveč sta se mladoporočenca cel večer zabavala ob zvokih katere je izvajal ženin 🙂

 

 

Ines si je za svoj poseben dan izbrala preprosto a elegantno obleko. Za njeno frizuro in makeup je poskrbela super talentirana Dragana (Makeup by D.). Poseben nakit za glavo in nogo v boho stilu je izdelala umetnica Sandra (AL-SA unikatni izdelki).

Za barve poroke smo skupaj s parom določili zeleno, belo in zlato. V Chic Weddings smo se odločili za veliko zelenja, bele rože ter detajle v zlati. Vsa dekoracija se je ujemala z naravo. Za mesto obreda smo izbrali plažo ob Savi na kateri smo naredili krog iz zelenja. Kotiček za počitek in prve trenutke zakonskega življenja je bil tipi dekoriran v boho stilu. V šotorčku sta si mladoporočenca zaželela imeti vse na doseg roke, tudi bobne za ženina 🙂 Ko se je stemnilo sta se Ines in Matija odpravila v gozd kjer ju je čakala romantična večerja pod svečami. Koža na tleh, nizka mizica obdana z blazinami in dekorirana v »greenery« stilu, nevestine najljubše rože…in naša čudovita mladoporočenca <3

 

Poroke, tudi poroke le za nevesto in ženina, seveda ni brez torte. Za izjemno okusno in krasno tortico je poskrbela Tamara iz Yammy Tammy.

 

 

Vse trenutke (razen tistih, ko sta mladoporočenca želela biti popolnoma sama 🙂 ) je ujela naša čudovita Sanja (Sanja’s Visuals) s svojim mladim pomočnikom Juretom. Najbolj sem navdušena nad fotografijo, ki vsebuje napis Love. Ne, ne gre za Photoshop ampak za kresničke, vrhunsko profesionalno opremo in veliko veliko talenta 🙂

Nekatere fotografije so nastale spontano, ko se mladoporočenca nista zavedala, da sta v kadru. Na njih se še posebej vidi iskrena ljubezen in uživanje v vsakem trenutku njunega dne.

 

 

 

 

Moram vam povedati tudi nekaj slabosti takšnega načina poroke, preden se odločita pobegniti. Pravi pobeg pomeni, da nihče razen vaju, organizatorja in izvajalcev o tem ničesar ne ve. Tudi družina. Ko sta enkrat nazaj v realnem svetu in povesta, da sta poročena, so bližnji ljudje  lahko užaljeni, da niso bili z vama na ta dan. Če si pa vseeno želita dan samo za vaju lahko naredita kompromis- zabavo za družino in prijatelje nekaj tednov po pobegu. Če se nameravata poročiti civilno in cerkveno, lahko je en obred samo za vaju, drugi s prijatelji. Veliko parov se na dan poročne zabave poroča v cerkvi, civilno pa na Upravni enoti zaradi formalnosti. Elopement je lahko vajina formalnost za katero nihče ni treba vedeti 🙂 Z velikim veseljem vama bom pomagala v uresničevanju vseh sanj, ki jih imata o poročnem dnevu. Naredili bomo vse po vajinih zamislih, da bo ta dan točno takšen kot si od nekdaj želita. Če to pomeni poročni obred na osamljeni lokaciji le za vaju in romantično večerjo s svečami, naj bo tako 🙂 Napišita mi svoje želje na tatjana@chicweddings.si in jim bom vdihnila življenje.

Leave a reply