Organizacija porok

Poroke

Vsaka poroka je nekaj posebnega. To je dan, ko se dve življenjski poti združita in si dva človeka prisežeta na večno ljubezen. Moja želja in moja vizija je brezkrbna organizacija poroke  za vse moje pare.
Rada organiziram poroke, ker ne praznujejo samo ljubezni dveh srečnih ljudi, temveč ponujajo tudi čudovit način zbiranja vseh ljudi v vajinem življenju na enem mestu, ki bodo z vama delili srečo in se skupaj z vama veselili. Poroka je združitev dveh ljudi, pa tudi združitev družine in prijateljev.

Moja misija je svojim parom organizirati brezskrbno poroko njihovih sanj in jim omogočiti najboljše izdelke in storitve najboljših ponudnikov, v okviru njihovega poročnega proračuna.

“Sanjala sem o poroki izjemne elegance,
Cerkev polna družine in prijateljev.
Vprašala sem ga, kakšno poroko si želi,
Rekel je tisto, na kateri bom postala njegova žena”

Avtor neznan

Poudarek je na organizaciji poroke kakšno sta si zaželela bodoča mladoporočenca, njeno oblikovanje in vodenje. Svojim parom pomagam pri organizaciji nepozabnih, čarobnih porok, ki presegajo pričakovanja. Moj osebni pristop zagotavlja, da so poroke, ki jih organiziram smiselne in resnično odražajo pare, ter njihove skupne vrednote. Organiziram tako preproste kot tudi luksuzne poroke. Imam mrežo izjemnih dobaviteljev izdelkov in storitev, s katerimi organiziramo poroke že dolgo časa in katerim zaupam. Zavedam se, da je izjemen dizajn le polovica zgodbe, saj so na porokah najpomembnejši ljudje, ki jih imam vedno v mislih pri organizaciji porok.

Te zanima kako poteka organizacija poroke z mano?

Share This