Organizacija porok

Poroke

Vsaka poroka je nekaj posebnega. To je dan, ko se dve življenjski poti združita in si dva človeka prisežeta na večno ljubezen. Moja želja in moja vizija je narediti ta dan za vaju brezskrben.
Rada imam poroke, ker ne praznujejo samo ljubezni dveh srečnih ljudi, temveč ponujajo tudi čudovit način zbiranja vseh ljudi v vašem življenju na enem mestu, ki bodo z vama delili vajino srečo in se skupaj z vama veselili. Poroka je združitev dveh ljudi, pa tudi združitev družine in prijateljev.

Moja misija je svojim parom ponuditi brezskrbno poroko njihovih sanj in jim omogočiti najboljše izdelke in storitve najboljših ponudnikov, v okviru njihovega poročnega proračuna.

“Sanjala sem o poroki izjemne elegance,
Cerkev polna družine in prijateljev.
Vprašala sem ga, kakšno poroko si želi,
Rekel je tisto, na kateri bom postala njegova žena”

Avtor neznan

Poudarek je na priredbi poroke kakšno sta si zaželela bodoča mladoporočenca in njeno načrtovanje, oblikovanje in vodenje. Svojim strankam pomagam pri ustvarjanju nepozabnih, čarobnih praznovanj, ki presegajo pričakovanja. Moj osebni pristop zagotavlja, da so poroke, ki jih načrtujem smiselne in resnično odražajo stranke kot posameznike, kot par, in povejo nekaj o njunih skupnih vrednotah in občutku sloga. Delam na področju tako preprostih kot tudi luksuznih dogodkov. Imam mrežo izjemnih dobaviteljev izdelkov in storitev, s katerimi sodelujem že dolgo časa in katerimi zaupam. Zavedam se, da je izjemen dizajn le polovica zgodbe, saj so na porokah najpomembnejši ljudje, ki jih imam vedno v mislih pri načrtovanju.

Te zanima kako poteka načrtovanje poroke z mano?
Share This