Organizacija nepozabne poroke,
ki bo pisana na kožo paru in
kjer bodo uživali vsi prisotni.
Pon-Pet
9.00-17.00

tatjana@chicweddings.si
+386 40 746 331
Kranj, Slovenia

Facebook
Pinterest
Instagram

O MENI

Draga bodoča mladoporočenca,

izjemno vesela sem, da bereta ta zapis, saj mi to pove, da se že spogledujeta z načrtovanjem svojega “usodnega da” (ČESTITAM!).

Res je…

Photo: Mitja Železnikar

Organizacija poroke ni ravno mačji kašelj…


Vse skupaj je lahko zelo vznemirljivo, a občasno tudi strašljivo.

Še posebej, če si želita s svojimi najdražjimi preživeti sproščen, vesel dan, a hkrati poskrbeti, da bo vsaka malenkost skrbno načrtovana in do potankosti izpeljana po vajinih srčnih željah.

 

Načrtovanje poroke zajema vse od izbire lokacije, glasbe, oblačil, dekoracije prostora, izbire šopka, čevljev, fotografa, pričeske in darilc za svate, pa vse do načrtovanja najmanjših podrobnosti, da si bodo vajin dan za vedno zapomnili.

A brez skrbi…

Ni potrebno, da sta za vse sama.

Photo: Albare

Zakaj tako veličastno nalogo, kot je organizacija poroke,
zaupati ravno meni…

Moje ime je Tatjana in vse svoje hobije – veselje do glasbe, ljubezen do dekoriranja in strast do organiziranje dogodkov – mi je uspelo povezati v zame sanjsko službo.

Začelo se je z organiziranjem rojstnih dnevov, obletnic mature in drugih družabnih srečanj, tekom magisterija za organizacijo dogodkov pa je preraslo v ljubezen do organiziranja porok, saj le te zahtevajo veliko natančnosti, iznajdljivosti in tudi izkušenj, ki sem jih pri svojem delu v Sloveniji in tujini pridobila.

Najbrž pa vaju zanima, zakaj mi organizacijo in izvedbo vajine poroke lahko popolnoma zaupata…

 

 Tudi sama sem bila (na srečo ne “pobegla”) nevesta : )

 

Zato iz prve roke poznam živčne vojne, stiske, pričakovanja in čudovite občutke, ki vaju na tej poti čakajo in lahko vama obljubim, da bo načrtovanje poroke – z mojo pomočjo – potekalo kot po maslu. V skladu z vajinimi željami in brez nepotrebnih zapletov, na katere redko kdo pomisli.

Albare

Poskrbela bom, da bo vajin dan potekal nemoteno (in v skladu z vajino “sanjsko predstavo” poroke)

 

Uspeh vajinega srečnega dogodka namreč jemljem tako resno, kot da bi se poročala moja hči, zato sta lahko prepričana, da bom za vaju in namesto vaju pomislila na vsako najmanjšo podrobnost ter poskrbela za njo.

Photo: Albare

Organizacija porok je moja strast že več kot 8 let, zato lahko – z mano ob boku – dobita pri kakšnem ponudniku tudi “popust na stare znance”

 

Uporabila bom vse svoje moči, veze, poznanstva, ideje, domišljijo in izkušnje iz prakse, da vama pomagam zagotoviti popolnoma brezskrben dan, ki bo očaral tako vaju, kot tudi vse vajine goste.

 Pri meni ne bosta samo številka, saj pod svoje okrilje vzamem samo pare, za katere verjamem, da jim resnično lahko pomagam pričarati popolno poročno zgodbo.

 

Želela vaju bom spoznati in izvedeti čim več o vama, saj bomo le tako skupaj ustvarili poročno pravljico, kot je še ni bilo…

To pomeni, da bomo skupaj preživeli kar nekaj časa in da bom najbrž na vajini poroki spustila tudi kakšno solzico in na plesišče zvabila kakšnega dedka, ki trdi, da ne pleše rad : )

Photo: Sanja’s Visuals

Priznam…

Zadovoljni pari mi dajo ogromno energije za naprej, saj mi njihove lepe besede in srečni obrazi potrjujejo, da sem na pravi poti.

Obljubim, da se bo o vajini poroku še dolgo govorilo,

Tatjana, poročna organizatorka in vajina “zaveznica” na tej čudoviti poti.

Photo: Albare

P.S. Nekaj vrstic nižje mi lahko pustita sporočilo…

Z veseljem bom odgovorila na vajina vprašanja v zvezi z organizacijo poroke, kljub temu pa vaju to ne zavezuje k sodelovanju z mano.

Resnično verjamem, da se najdemo : )

Photo: Tanja & Jani