O meni

O meni

Sem Tatjana, strastna ljubiteljica porok in cvetja, malce control freak 🙂 Organizacijo imam v krvi, saj sem vedno bila tista, ki je organizirala obletnice maturanca, družabna srečanja in že od majhnega so vsi okoli mene vedeli, da bom nekakšna organizatorka. Ljubezen do organizacije porok sem začela razvijati med študijem marketinga in organizacije. Po dokončanem magisteriju Event Managementa sem se odločila svojo ljubezen dvigniti na višji nivo in tako je nastal Chic Weddings. 

Rada imam nove izzive, imam veliko idej, posvečam se vsakemu detajlu in hitro razmišljam. Predvsem imam rada svoje pare in jim želim pričarati najlepši dan njihovega življenja. Poročna organizatorka vam pomaga pri izbiri poročne lokacije, dekoracije, glasbe, poročnega menija, fotografa, pričeske, obleke… Pomagala vam bom pri celotni organizaciji poroke, tako, da boste dobili vrednost, ki je za vas pomembna. Zagotavljam vam tudi detajlno koordinacijo poroke tako da bo dogodek potekal nemoteno. 

 

Biti del vajine poročne pravljice je zame neprecenljivo. Veselim se narediti nepozabno poroko o kateri se bo še dolgo govorilo!

Tudi sama sem bila nevesta in popolnoma razumem vso tremo, vse težave in skrbi s katerimi se soočate. Menim, da mi kot poročni organizatorki zelo pomaga, da sem enkrat tudi sama šla skozi poroko. Vedno skušam neveste prepričati, da ne razmišljajo o tem kaj bi vse lahko šlo narobe, da se prepustijo in uživajo v pripravah na najlepši dan svojih življenj. 

Če vaju ne moti dejstvo, da se jokam na porokah vseh svojih parov, me lahko kontaktirate 🙂

Share This