O meni

O meni

Sem Tatjana, strastna ljubiteljica porok in cvetja, malce control freak 🙂 Ljubezen do organizacije porok in ostalih dogodkov sem začela razvijati že med študijem marketinga in organizacije. Moja prva ljubezen so bile dekoracije. Že od otroštva dekoriram mizo na družinskih zabavah, tudi prijatelji so me začeli “bookirati” za svoja slavja 🙂 Po dokončanem študiju sem se odločila svojo ljubezen dvigniti na višji nivo in tako je postal Chic Weddings. Uresničitev dekliških sanj je bila zame možnost združitve ljubezni in službe. 

Rada imam nove izzive, imam veliko idej, posvečam se vsakemu detajlu in hitro razmišljam. Predvsem ljubim svoje stranke in jim želim pričarati najlepši dan njihovega življenja. Lahko vam pomagam pri dekoraciji, glasbi, meniju, fotografu, pričeski, obleki… Pomagala vam bom pri vsakem delu načrtovanja poroke, tako, da boste dobili vrednost, ki je za vas pomembna. Zagotavljam vam tudi detajlno vodenje tako, da bo dogodek potekal nemoteno. 

 

Biti del vajine poročne pravljice je zame neprecenljivo. Veselim se narediti nepozaben dogodek, o kateremu se bo še dolgo govorilo!

Tudi sama sem bila nevesta in popolnoma razumem vso tremo, vse težave in skrbi s katerimi se soočate. Vedno skušam neveste prepričati, da ne razmišljajo o tem kaj bi vse lahko šlo narobe in, da se prepustijo in uživajo v pripravah na najlepši dan svojih življenj. 

Če vaju ne moti dejstvo, da se jokam na porokah vseh svojih parov, me lahko kontaktirate 🙂

Share This