Organizacija nepozabne poroke,
ki bo pisana na kožo paru in
kjer bodo uživali vsi prisotni.
Pon-Pet
9.00-17.00

tatjana@chicweddings.si
+386 40 746 331
Kranj, Slovenia

Facebook
Pinterest
Instagram

Kako poteka načrtovanje poroke z mano?

Čestitke ob zaroki! Sedaj začenjata čudovito življenje kot partnerja in načrtovanje vajinega poročnega dne je ena od vajinih prvih dogodivščin. Načrtovanje poroke je razburljiv čas, poln čustev in idej! To je tudi čas izzivov in stresa. Uravnoteženje idej in sanj s časovnimi zmožnostimi, podrobnostmi, potrebami družine in prijateljev, proračuni… ni vedno tako enostavno.Tam vskočim jaz.

Organizacija vajinega najlepšega dne se odvija v nekaj korakih. Če sta zainteresirana in menita, da potrebujete moje storitve, se najprej slišimo po telefonu, potem se spoznamo na sestanku/kavi. Že takoj, ko zagledam par začnem dobivati ideje o poročnem dnevu. Povprašam vaju o željah in zamislih za ta dan.  Na vsaki poroki je najbolj pomembna ljubezen, takoj za njo pridejo želje. Vajine želje glede lokacije, oblek, dekoracije, menijev, torte… Najboljše je, če skupaj izberemo eno temo oziroma stil poroke. To je rdeča nit, kateri bomo sledili od začetka planiranja vajinega dne do samega konca. Trudim se uresničiti vse vajine želje ampak vama na podlagi izkušenj svetujem, če bodo potrebne spremembe in prilagajanja.

Moja misija je svojim poročnim parom ponuditi brezskrbno poroko njihovih sanj in jim omogočiti najboljše izdelke in storitve najboljših ponudnikov in vse to v okviru njihovega poročnega proračuna.

Ko mi zaupata svoje želje, vama najprej predlagam lokacije na katerih bo možno izpeljati cel dogodek po vajinih zamislih. Potem sledijo vsi ostali ponudniki poročnih storitev. Pomagam vama pri izbiri poročnega salona, slaščičarne, frizerja… Sodelujem z izkušenimi ponudniki katerim lahko zaupam. S ponudniki se lahko dobimo, da bosta dobila celotno sliko o njihovem delu, ker se z osebnim kontaktom lahko veliko več izve kot na fotografijah. Nekateri so osredotočeni na en določen stil, nekateri se lahko prilagajajo. Z veseljem bom z vama obiskala različne lokacije za obred in poročno slavje. Če imata želje glede lokacije in je tehnično možno tam izpeljat vse kar sta si zamislila, takoj rezerviramo 🙂 Med uradnimi opravki na upravni enoti in v cerkvi vaju bom seveda spremljala. Ko enkrat imamo datum in lokacijo, se lotimo lepših stvari, kot so poročne obleke, frizura, makeup, meni,  dekoracija, torta, glasba, fotografi, snemalci. Predlagam več različnih ponudnikov s katerimi sodelujem in jim zaupam, končna izbira je seveda vajina. Pri nekaterih ponudnikih imam popuste, ker je moj cilj vama prihraniti čas, energijo in seveda denar.

Tekom planiranja poroke je potrebno istočasno »delati na več frontah«.  Opciji sta dve. Ali bomo ves čas delali skupaj, ali pa mi bosta zaupala svoje želje in bom potem do poroke kreirala najboljši možen dogodek večinoma sama. Predlagam prvo varianto, ampak vem, da v nekaterih primerih ni možna. Če sta preveč zaposlena ali živita v tujini,  bom sama izpeljala celotno organizacijo, vaju pa bom potrebovala pri pomerjanju oblek. V tem primeru morata oba biti zelo prilagodljiva, in dosegljiva po telefonu v nujnih primerih 🙂 Če skupaj planiramo poroko vaju spremljam na vseh sestankih, obiskih, vseh pomerjanjih in degustacijah.

Ker se tudi sama ukvarjam z oblikovanjem in dekoracijo že na prvem srečanju dobim veliko idej o tem kako bi lahko izgledal vajin poročni dan.  Popolnejšo sliko vajine poroke dobim, ko izberemo lokacijo. Veliko slik in idej vama bom pošiljala v naslednjih mesecih. Oblikovala bom vse detajle in vama jih pošiljala na vpogled 🙂 Želim, da se večkrat dobimo, da o vama izvem čim več in, da bo potem ta dan odsev vaju. Vsak detajl je pomemben.

V dogovoru z vama naredim plan in časovnico poročnega dne. Tukaj bosta sodelovala kolikor si želita. Ne želim vaju obremenjevati s tehničnimi opravki. Zaupala mi bosta svoj proračun in jaz se mu bom prilagodila. Za vaju bom dosegljiva ves čas, kadarkoli mi lahko pošljeta sliko torte, ki ste jo slučajno zasledila na spletu, ideje glede dekoracije, poročne pričeske itd.

Moja naloga je, da vama prihranim energijo in vaju osvoboditi vsega stresa, ki ga prinaša načrtovanje poroke. Na poročni dan želim, da se popolnoma sprostita. Jaz sem zadolžena, da izpeljem vajin pravljični dan po načrtih. Vse bo tako, kot sta si zamislila oziroma še lepše, ker je moj cilj preseči vajina pričakovanja 🙂

Comments

  • Petra
    Reply
    11 septembra, 2018

    Pozdravljeni,

    informativno me zanima , ce se da izpeljati poroko, za katero se odsteje do 5000€ z vsem vkljucenim? Koliko pa stanejo vase storitve?Porocila bi se v naravi, najraje bi imela katering. Gostov bo nekje 60, najvec 70.

Leave a reply