Koordinacija porok

Koordinacija

Ko se bliža dan D, sta bodoča mladoporočenca vse bolj napeta, zdi se jima, da zmanjkuje časa in najraje bi se iz vsega izključila in šla na dopust 🙂 Ravno to vama svetujem. Dva do tri tedne pred poroko je najtežje obdobje kadar pride največ težav katere je treba čim prej rešiti.

Zato parom svetujem, da mi prepustita vse kontakte in, da vse izvajalce usmerita name. Tekom skupnega sodelovanja, vaju bom dobro spoznala in bom vedla katere alternative vama pridejo v poštev. Večinoma težave odpravimo tako, da pari sploh ne izvejo, da je do težav prišlo in končni rezultat je še lepši kot je bilo na začetku zmenjeno.

Če sta sama organizirala poroko, vama bo pomoč v zadnjih dneh prišla prav, da se bosta lahko posvetila sebi. Seveda sem prisotna tudi na dan poroke. Načrtujem in planiram, da bo poročni dan potekal nemoteno. Pazim na protokol, preverjam izvajalce, pazim na časovnico, usmerjam svate in sodelujoče, skratka skrbim, da je vse po planih kot je načrtovano mesece pred poroko.

Če mislita, da potrebujete osebo, ki bo skrbela, da bo vse po planih samo na dan poroke, je možno tudi to. Skupaj načrtujemo ta dan po vajinih željah in potem jaz skrbim, da bo vse potekalo po planu. Prijateljem, staršem in sorodnikom ne bo treba skrbeti za nič in ne bodo za nič zadolženi. Vidva tudi ne. Vsi izvajalci se bodo obračali name, da bi vidva in vajini družini uživali v dnevu, ki tako prehitro mine.

Share This