Koordinacija porok

Koordinacija

Ko se bliža dan D, sta bodoča mladoporočenca vse bolj napeta, zdi se jima, da zmanjkuje časa in najraje bi se iz vsega izključila in šla na dopust 🙂 Ravno to vama svetujem. Dva do tri tedne pred poroko je najbolj napeto obdobje za par.

Parom s katerimi smo skupaj organizirali poroko od začetka svetujem, da se vsaj nekaj dni pred poroko sprostijo in mi zaupajo, da bo vse tako kot smo načrtovali. Ker poznam želje svojih parov bom vedela katere alternative pridejo v poštev, v kolikor pride do težav. Večinoma težave odpravimo tako, da pari sploh ne izvejo, da je do njih prišlo in končni rezultat je še lepši kot je bilo na začetku zmenjeno.

Če sta sama organizirala poroko, vama bo pomoč v zadnjih dneh prišla prav, da se bosta lahko posvetila sebi. Seveda sem prisotna tudi na dan poroke. Načrtujem in planiram, da bo poročni dan potekal nemoteno. Pazim na protokol, preverjam izvajalce, pazim na časovnico, usmerjam svate in sodelujoče, skratka skrbim, da je vse po planih kot je načrtovano mesece pred poroko.

Če mislita, da potrebujeta osebo, ki bo skrbela, da bo vse po planih samo na dan poroke, obstaja tudi ta opcija. Skupaj načrtujemo ta dan po vajinih željah in potem jaz skrbim, da bo vse potekalo po planu. Prijateljem, staršem in sorodnikom ne bo treba skrbeti za nobeno stvar, saj bom jaz poskrbela za celotno koordinacijo poroke. Tudi vidva bosta popolnoma sproščena, saj se bodo vsi izvajalci obračali name, da bi vidva in vajini družini uživali v dnevu, ki tako prehitro mine.

Share This